Selecteer een pagina

De stichting Kanaalzone 2, die zich o.a. inzet om de geplande mega-magazijnen op het voormalig Philipsterrein tegen te houden, wil ook op andere wijze een positieve bijdrage aan de buurt leveren.

Daarom organiseert zij een schoonmaakactie in de buurt.

“We dachten dat als we met zijn allen, volwassenen en zeker ook de kinderen, een uurtje of wat in de buurt rond lopen om zwerfafval te ruimen, er veel geruimd is en de buurt er weer pico bello uitziet. Daarbij hebben we de volgende straten in gedachten: Nobellaan – Uilenweg – Boshoverbeek – Asserlaan – Lorentzlaan- Debijelaan- Neelkensbeemd-Scholtissenhofstraat- Henri Dunantstraat en Kazernelaan vanaf Nobellaan tot Henri Dunantstraat.

We hebben daarvoor  zaterdag 13 januari van 10 uur tot uiterlijk 12 uur op het oog. We komen samen op de hoek Boshoverbeek – Uilenweg. De gemeente heeft toegezegd dat we afvalprikkers kunnen lenen. Om te weten met hoeveel personen we aan de slag kunnen, graag opgeven vóór woensdag 10 januari 17:00 uur, zodat we weten hoeveel prikkers we kunnen gaan lenen bij de gemeente. 

Dus geef je op bij mij en kom massaal zwerfvuil ruimen op zaterdag de 13e!

Harry  Suilen,
secretaris / penningmeester stichting kanaalzone 2 Groen, Veilig en Gezond”

06 37 32 71 67  of  via stichtingkanaalzone2@ziggo.nl