Selecteer een pagina

Op 24 augustus zal wederom herdacht worden dat Oekraine sinds 1991 onafhankelijk is geworden.

Vorig jaar hebben Punt Welzijn en Ed Snaphaan dat met hun en gastgezinnen gevierd met een Heilige Mis en een bijeenkomst voor gasten Oekraine en belangstellende inwoners van Weert.

Daar nu de meeste gasten uit Oekraine verblijven op de kazerne hebben zij besloten deze viering op donderdag 24 augustus plaats te laten vinden in de theaterzaal van de kazerne.

Medewerking zal worden verleend door het VrijeTijdsOrkest die o.a het volkslied Oekraine zullen uitvoeren, verder zal het Weerter Mannenkoor optreden en ook Illusionist Martijn Tullemans  zal een optreden verzorgen waarbij de kinderen een rol spelen bij diverse trucs. Daarnaast zullen de kinderen die op de school van de kazerne zitten enkele liedjes en dansjes uitvoeren.

Ook belangstellenden uit Weert zijn van harte welkom en derhalve verzoeken zij iedereen om aan te geven met hoeveel volwassenen en kinderen u zult komen zodat er gericht ingekocht kan worden.

De voorstelling in het Theater van de voormalige Van Horne kazerne begint om 14.00 uur en duurt tot ca. 17.00 uur.

Meldt u aan – onder vermelding van uw naam en met hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen u komt – via een email aan edsnaphaan@home.nl of via een briefje achter te laten bij de vestiging van Punt Welzijn op de kazerne.

Aanmelden kan tot 15 augustus aanstaande!